Helaas is een van de door u gekozen producten niet beschikbaar op deze datum. U kunt de aanvraag evengoed doorzetten dan zoeken we een alternatief voor u.
Nog geen producten.

Springkussens, opblaasfiguren, attracties, partytenten, partyartikelen en nog veel meer leuks!!!

Begin direct met uitzoeken. Klik hiernaast om onze springkussens te bekijken en te boeken. Bekijk onze springkussens

Personal Trainings Group & Fightstore

Personal Trainings Group

Onze trainers begeleiden, motiveren en werken samen met jou om je doelstellingen te behalen, wij geloven dat personal training de manier is om te werken aan een sterk en gezond lichaam. Dit doen wij met een trainer die jou kent. Maar een gezond lichaam is voor ons meer dan alleen sporten. Wij begeleiden je ook in een evenwichtige levenstijl en geven je adviezen rondom voeding en lifestyle. Dit doen wij met diverse personal trainers die jou helpen om je beter in je vel te laten voelen.

Onze missie is om mensen fysiek en mentaal in een goede gezondheid te brengen en ze beter in hun vel te laten zitten. Zo ondek je hoe krachtig je eigen lichaam is en dat regelmatig bewegen, goede voeding en doelen stellen, je telkens een stapje verder laat komen. Tevens willen wij dat de weg naar de sportschool laagdrempelig is. Daarom werken wij niet met inschrijfkosten, kun je bij ons per maand opzeggen, kun je kind(eren) meebrengen, die in een veilige ruimte kunnen verblijven, en zijn wij elke dag (ook in het weekend) tot 22:00 uur open.